Kak Wan sempat hadir beri sokongan kepada calon nombor 2, Pang Sock Tao!

dsc04628
Dato’ Seri Wan Azizah, Ahli Parlimen Bandar Tun Razak atau lebih mesra dikenali sebagai Kak Wan sempat hadir berkempen di Kuala Kubu Baharu pagi ini bagi memberi semangat dan sokongan buat calon HARAPAN, Sdri Pang Xiao Tao 小桃!
Beliau memberi sepatah dua kata di kafe tempatan KKB, Jakpa Cafe tentang betapa pentingnya buat warga di sana untuk turun pada hari Sabtu ini dan mengundi calon nombor 2.
dsc04572
Beliau juga sempat menyatakan kesedihan beliau tentang pemergian mendiang Saudari Lee Kee Hiong dan bagaimana kita harus meneruskan legasi pentingnya di KKB.
Tetamu-tetamu yang hadir khususnya wanita juga sempat disajikan cerita tentang bagaimana beliau yang juga Mantan Timbalan Perdana Menteri tidak pernah merancang untuk memegang jawatan itu, tetapi apabila tanggungjawab itu diberi kepadanya, beliau akan menggalasnya dengan penuh amanah. Itu juga harapan yang diletakkan kepada calon nombor 2, calon HARAPAN, Saudari Pang.
Turut hadir untuk memberi semangat, Ahli Parlimen Kulai, Saudari Teo Nie Ching (张念群) dan juga Ahli Parlimen Puchong, Saudari Yeo Bee Yin(杨美盈).
dsc04590

 

Recommended Posts